KONTAKTIRAJTE NAS
01/3778770

Linola Fett krema

Linola Fett krema

Nezasićene masne kiseline(C18:2)

Osnovne značajke lijeka

LINOLA FETT krema kao djelatnu tvar sadržava nezasićene masne kiseline (C18:2) koje nakon lokalne primjene djeluju protuupalno te imaju pozitivni učinak na održavanje i obnavljanje epidermalne barijere

LINOLA FETT krema namijenjena je liječenju promjena na suhoj koži te za liječenje atopijskog dermatitisa

LINOLA FETT krema učinkovito prekida začarani krug svrbeža i grebenja

LINOLA FETT značajno smanjuje napetost i svrbež kože

LINOLA FETT krema produžava periode liječenja bez upotrebe lokalnih kortikosteroida.

• Farmaceutski oblik: krema, za vanjsku primjenu na koži, bez konzervansa

Pakovanje: 75g kreme u tubi, u kartonskoj kutiji

Način izdavanja: bez recepta, u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima

Iz Upute o lijeku

• Kada možete primijeniti LINOLA FETT kremu? LINOLA FETT krema namijenjena je za liječenje promjena na suhoj koži.LINOLA FETT krema koristi se za dodatno liječenje blagih do srednje teških oblika atopijskog dermatitisa kako u subakutnoj tako i u kroničnoj fazi bolesti.

• Kako primijeniti LINOLA FETT kremu? LINOLA FETT krema se jednakomjerno nanese na suhu kožu nekoliko puta dnevno. Najčešće je dovoljna primjena dva puta dnevno.

• Dužina trajanja liječenja: LINOLA FETT kremu potrebno je primjenjivati sve do poboljšanja stanja kože i/ili po preporuci liječnika.

• Kada ne smijete primijeniti LINOLA FETT kremu? LINOLA FETT krema ne smije se koristiti u slučajevima preosjetljivosti (alergije) na nezasićene masne kiseline (C18:2), preosjetljivost na ulje kikirikija i soje, lanolin, cetilni i stearilni alkohol ili na bilo koju pomoćnu tvar iz kreme.

Više na Linola.de

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.