KONTAKTIRAJTE NAS
01/3778770

Vagisan® krema za vlaženje

Vagisan® krema za vlaženje

za ublažavanje simptoma izazvanih suhoćom rodnice

Na raspolaganju su već brojni proizvodi na bazi gela, koji ne sadrže hormone (vodenasti pripravci), za ublažavanje neugode uslijed suhoće rodnice. No, mnogim ženama u tim proizvodima nedostaju komponente koje umiruju i podmazuju te bi stoga radije upotrebljavale kremu. Međutim, kreme koje su dosad bile dostupne izdavale su se na recept i sadrže estrogene (ženske hormone).

Vagisan® krema za vlaženje s dvostrukim učinkom može pomoći svim ženama koje ne mogu ili ne žele lokalno primjenjivati estrogene: koži u području rodnice i vanjskom genitalnom području pruža vlagu i lipide (masti) koji djeluju umirujuće. Vagisan Krema za vlaženje osjetljivu kožu u području rodnice čini ugodno podatnom – bez potrebe za hormonima.

Informacije o proizvodu:

Prva krema za suhoću rodnice, koja ne sadrži hormone

Za razliku od pripravaka na bazi vode (gela) Vagisan® krema za vlaženje jest krema. Kreme uvijek sadrže lipide koji djeluju umirujuće, uz dodatak visokog udjela vode.

Glatka, bijela krema ne sadrži hormone (estrogene) te se stoga može upotrebljavati zajedno s hormonskom nadomjesnom terapijom ili izmjenjivati s vaginalnim kremama ili vagitorijima na bazi hormona (estrogen). Zahvaljujući dodanoj mliječnoj kiselini pH vrijednost kreme iznosi 4,5 te tako Vagisan® krema za vlaženje pomaže u održavanju prirodne kiselosti (pH) u rodnici.

Redovita primjena Vagisan® kreme za vlaženje može pomoći u prevenciji nadraženosti i upale u rodnici i vanjskom genitalnom području, uzrokovanih suhoćom.

Kod vaginalne suhoće Vagisan® krema za vlaženje može se primjenjivati po potrebi prije spolnog odnosa. Budući da krema ne utječe na pokretljivost spermija, može se primjenjivati dok pokušavate začeti.

ZA VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU POSJETITE: www.suhoca-rodnice.hr