KONTAKTIRAJTE NAS
01/3778770

Linola Shower & Bath Oil

Linola Shower & Bath Oil

Namjena medicinskog proizvoda(halmed.hr):

Pomoć pri liječenju bolesti u kojih je koža suha ili vrlo suha kao atopijski dermatitis, psorijaza ili staračka koža.

Informacije o proizvodu
Linola Shower and Bath Oil sadrži 92 % masnoće i koristi se za vanjski, simptomatski tretman kožnih bolesti tijekom kupanja i tuširanja:
− kod dojenčadi, djece, odraslih i starijih osoba
− u trudnoći i tijekom dojenja
− za dugotrajnu ili trajnu uporabu.
Linola Shower and Bath Oil s vodom stvara emulziju u kojoj se zamašćujuće komponente fino raspodijeljene u obliku kremasto-uljne kupke. Osim što se koža zamasti već pri tuširanju ili kupanju, na
taj se način na koži stvara i zaštitni sloj. Tako se djeluje protiv odmašćujućeg i isušujućeg učinka vode, kao i protiv osjećaja zategnutosti, suhoće kože i svrbeža.

Područja uporabe
Linola Shower and Bath Oil koristi se za vanjski, simptomatski tretman kožnih bolesti kod kojih je koža suha do vrlo suha, svrbi, zateže ili se ljušti, npr. kod neurodermitisa(atopični ekcem), psorijaze (psoriasis) i staračke kože.

Način uporabe
Kupka Linola Shower and Bath Oil pogodna je za uporabu prilikom tuširanja kao i kod kupanja u kadi. Koristi se po potrebi, pri čemu je obično dostatna primjena svaka 2-3 dana. Temperatura vode pri tome ne bi trebala biti veća od 36 °C, pošto na višim temperaturama učinak vraćanja izgubljene masnoće slabi. Ako se dodatno pojavljuje svrbež, temperatura vode za kupanje trebala bi iznositi samo 32 °C ili biti onoliko niska koliko je to moguće izdržati. Pri tuširanju se Linola Shower and Bath Oil nanosi izravno na mokru kožu i lagano raspodijeli. Koža se nakon toga ponovno kratko ispere mlazom vode. Pri kupanju se u vodu koja utječe u kadu doda 30–40 ml kupke Linola Shower and Bath Oil. Kupanje ne bi trebalo trajati dulje od 20 minuta. Kod dojenčadi i male djece većinom je dovoljna primjena od samo nekoliko minuta. Uvijek treba izbjegavati dodavanje pjene za kupanje ili
drugih preparata za higijenu tijela, jer to može umanjiti ili potpuno poništiti učinak preparata Linola Shower and Bath Oil.

Nakon primjene kupke Linola Shower and Bath Oil treba obratiti pozornost na sljedeće:
– Kožu uvijek treba sušiti samo laganim pritiskom ručnikom, jer snažno sušenje i trljanje mogu umanjiti uspjeh tretmana.
– Nakon primjene ne bi trebalo koristiti sapune, šampone ili druge preparate za tuširanje i higijenu tijela, jer to može umanjiti ili potpuno poništiti učinak kupke Linola Shower and Bath Oil.
– Zbog sloja ulja na koži, kao i na površini kada i tuškada, povećana je opasnost od klizanja.

ZA VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU POSJETITE: Linola.de